Terug naar overzicht

Onze CLVR(e) ambities voor een knap 2024!

02 januari 2024
Vlnr: bestuurders-vennoten Kevin Coeymans, Dirk Driesmans, Luc Nizet en Marijn Degerickx

Het nieuwe jaar is ook voor CLVR een feit. Het uitgelezen moment om onze plannen en visie voor 2024 met u te delen. Een visie die even ambitieus als helder is. Onze belofte voor het komende jaar is om niet alleen verder te bouwen op onze gevestigde expertise, maar ook om ons nog meer te onderscheiden in het realiseren van knappe projecten. Dit terwijl we fors blijven investeren in de absolute basis van ieder CLVR-project: onze mensen.

Unieke sterktes als basis voor unieke samenwerkingen

Bij CLVR geloven we dat onze grote sterkte schuilt in het perfectioneren van dat wat ons onderscheidt: een nauwe, persoonlijke opvolging en een maximale ondersteuning van de klant gekoppeld aan een clevere, doordachte aanpak rondom onze ontwerpen.

We ondersteunen en ontzorgen onze klanten volledig tijdens hun bouwproces, van het eerste ontwerp tot de oplevering. Wij zijn er tijdens iedere fase van het project en dat zonder de visie van onze klant uit het oog te verliezen.

Als geëngageerde architecten willen we in 2024 nog vaker samenwerken met klanten die deze unieke sterktes helemaal naar waarde schatten.

Duurzame samenwerkingen voor waardevolle projecten

Die relaties willen we op hun beurt op lange termijn uitbouwen. Want duurzaamheid is voor CLVR veel meer dan een modewoord. Het is een principe dat we omarmen in alles wat we doen. Op deze manier willen we met onze klanten en partners ook ver in de toekomst onze stempel blijven drukken op waardevolle projecten die tijd en trends overstijgen. Met ons inzicht als basis voor ieder nieuw gebouw-in-zicht.

Dus… onze allergrootste wens voor het nieuwe jaar? Dat opdrachtgevers ons hun vertrouwen blijven schenken, want dan komt onze expertise nu eenmaal het best tot zijn recht. Het resultaat: verrijkende architectuur met die typische CLVR-signatuur.

Ons team vormt het brein en de kracht achter iedere nieuwe CLVR-realisatie. Daarom verdienen niet alleen onze klanten, maar ook onze eigen teamleden in 2024 onze allerscherpste focus.

Investeren in de knappe koppen van morgen

In 2024 zullen we met ons team dus nog sterker op al het bovengenoemde inzetten. Net dàt team vormt het brein en de kracht achter iedere nieuwe CLVR-realisatie. Daarom verdienen niet alleen onze klanten, maar ook onze eigen teamleden in 2024 onze allerscherpste focus.

Door bijkomend te investeren in een aangename werkplek blijven we ook in 2024 de gezellige en inspirerende sfeer op kantoor stimuleren. Daarnaast zullen we verder inzetten op voldoende mooie incentives, onder meer in de vorm van een gediversifieerd cafeteriaplan. Op deze manieren zorgen we er mee voor dat de knappe koppen achter onze knappe CLVR-architectuur iedere dag met het volste plezier en engagement uw projecten ter harte nemen.

CLVR is met andere woorden helemaal klaar voor een veelbelovend 2024. U ook? Klaar om onze CLVR(e) ambities vertaald te zien in een opzienbarend ontwerp voor uw toekomstige realisatie? Contacteer ons meteen voor een kennismaking.

 

Bestuurders-vennoten Kevin Coeymans, Dirk Driesmans, Luc Nizet en Marijn Degerickx