Home » Projecten » Eigen passiefkantoor

Eigen passiefkantoor

Lummen

Door de groei van het team werd uitgekeken naar een nieuwe locatie voor het architectenbureau. Op 250m van de verkeerswisselaar E313/E314 in Lummen lag er nog een moeilijk bebouwbaar restperceel tussen de woonzone en het bedrijventerrein Zolder-Lummen. CLVR architecten zag de mogelijkheden van het smal hellend perceel op deze interessante locatie en kocht de bouwgrond en ook een achterliggend deel van de aangrenzende bouwgrond zodat er een perceel ontstond van 20a.

Door gebruik te maken van het hellende terrein, werd aan de tuinzijde een volwaardige 3de bouwlaag gecreëerd. De totale netto oppervlakte van het kantoor komt zo op 600 m².

De onderste bouwlaag, uitgevend op een buitenterras en de tuin, biedt mogelijkheden om kleine events en opleidingen te organiseren voor groepen tot 24 personen. Neem gerust contact op nummer +32 11 37 12 12 of via info@clvr.be bij eventuele interesse of gewoon voor een bezoek aan ons kantoor aan de verkeerswisselaar van Lummen.

Wij maken gebruik van cookies of gelijkaardige technologieën (bv. pixels of sociale media plug-ins) om o.a. uw gebruikservaring op onze website zo optimaal mogelijk te maken. Daarnaast wensen wij analyserende en marketing cookies te gebruiken om uw websitebezoek persoonlijker te maken, gerichte advertenties naar u te verzenden en om ons meer inzicht te geven in uw gebruik van onze website.

Gaat u ermee akkoord dat we cookies gebruiken voor een optimale websitebeleving, opdat wij onze website kunnen verbeteren en om u te kunnen verrassen met advertenties? Bevestig dan met "OK".

Wenst u daarentegen specifieke voorkeuren in te stellen voor verschillende soorten cookies? Dat kan via onze cookie policy. Wenst u meer uitleg over ons gebruik van cookies of hoe u cookies kan verwijderen? Lees dan onze cookie policy.