Home » Projecten » Onderhoudsgebouw

Onderhoudsgebouw

Beringen

In kader van de herorganisatie en optimalisatie van de site van De Posthoorn vzw heeft CLVR architecten een masterplan opgemaakt.

De eerste fase van dit masterplan bestaat uit de realisatie van het nieuw onderhoudsgebouw achteraan op de site van De Posthoorn.

De vormgeving van het gebouw is geïnspireerd op de bestaande gebouwen van de posthoorn met de verspringende daken en zoekt de aansluiting met het achterliggend natuurgebied door de houten gevelbekleding in combinatie met de groene sandwichpanelen.

Het gebouw zelf herbergt een werkplaats en magazijn voor alle toestellen van de Posthoorn en een standplaats voor de voertuigen van de groendienst.

Wij maken gebruik van cookies of gelijkaardige technologieën (bv. pixels of sociale media plug-ins) om o.a. uw gebruikservaring op onze website zo optimaal mogelijk te maken. Daarnaast wensen wij analyserende en marketing cookies te gebruiken om uw websitebezoek persoonlijker te maken, gerichte advertenties naar u te verzenden en om ons meer inzicht te geven in uw gebruik van onze website.

Gaat u ermee akkoord dat we cookies gebruiken voor een optimale websitebeleving, opdat wij onze website kunnen verbeteren en om u te kunnen verrassen met advertenties? Bevestig dan met "OK".

Wenst u daarentegen specifieke voorkeuren in te stellen voor verschillende soorten cookies? Dat kan via onze cookie policy. Wenst u meer uitleg over ons gebruik van cookies of hoe u cookies kan verwijderen? Lees dan onze cookie policy.